Δεχόμαστε μόνο τηλεφωνικές & ηλεκτρονικές παραγγελίες, οι οποίες και θα αποστέλλονται

210 28.44.831

  Καλάθι
 Αναζήτηση
Κατηγορια
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ & ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ME ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ & ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ME ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να μπορέσετε να δείτε τις τιμές ανάλογα με την ποιότητα και την διάσταση της επιθυμητής ετικέτας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

Έχετε την δυνατότητα μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων να παραγγείλετε τις ετικέτες που επιθυμείτε και κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς καλύπτοντας τις ανάγκες σας. 

  • Χάρτινες θερμικές ετικέτες ECO για εσωτερική χρήση
  • Χάρτινες θερμικές ετικέτες ποιότητα ΤΟΡ για εσωτερική χρήση μεγάλης αντοχής και σε συνθήκες μέχρι και κατάψυξης
  • Χάρτινες θερμικές ετικέτες Removable για εσωτερική χρήση (έχουν την δυνατότητα κόλλησης-αποκόλλησης χωρίς να αφήνουν στάμπα κόλλας στο προϊόν)   
  • Χάρτινες ετικέτες με χρήση μελανοταινίας μεγάλης αντοχής για εσωτερική χρήση και εξωτερική (με εξαίρεση υγρό περιβάλλον)
  • Χάρτινες ετικέτες με χρήση μελανοταινίας Removable για εσωτερική χρήση (έχουν την δυνατότητα κόλλησης-αποκόλλησης χωρίς να αφήνουν στάμπα κόλλας στο προϊόν)  
  • Πλαστικές ετικέτες μεγάλης αντοχής για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε κάθε συνθήκη 

Η εκάστοτε παραγγελία επικυρώνεται με προκατάθεση του σχετικού ποσού στους λογαριασμούς της εταιρίας μας . Η παράδοση τους  πραγματοποιείτε εντός 5-6 εργάσιμων ημερών με courier της επιλογής σας. Η τελική ποσότητα ετικετών ενδέχεται να έχει μια απόκλιση +/- 5%-7% από τις ζητούμενες ποσότητες.