Δεχόμαστε μόνο τηλεφωνικές & ηλεκτρονικές παραγγελίες, οι οποίες και θα αποστέλλονται

210 28.44.831

  Καλάθι
 Αναζήτηση
Κατηγορια
Αγορά με
Τιμή
-
Συγκρινετε Προϊοντα

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ

ανά σελίδα

15 Προϊόν(τα)

Ο εκτυπωτής Evolis Primacy Simplex σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε έγχρωμα αλλά και μονόχρωμα στη μία όψη μιας πλαστικής κάρτας. Εκτυπώνει λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα υψηλής ανάλυσης. Προσωποποιεί και κωδικοποιεί μαγνητικές καθώς και έξυπνες κάρτες (επαφής και επαγωγικές).


1.390,00 € (1.723,60 € με ΦΠΑ)
Περισσότερα

Ο εκτυπωτής Evolis Primacy Duplex σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε έγχρωμα αλλά και μονόχρωμα και στις δύο όψεις μιας πλαστικής κάρτας. Εκτυπώνει λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα υψηλής ανάλυσης. Προσωποποιεί και κωδικοποιεί μαγνητικές καθώς και έξυπνες κάρτες (επαφής και επαγωγικές).


1.650,00 € (2.046,00 € με ΦΠΑ)
Περισσότερα

Ο εκτυπωτής Evolis Zenius Expert σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε έγχρωμα αλλά και μονόχρωμα στη μία όψη μιας πλαστικής κάρτας. Εκτυπώνει λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα υψηλής ανάλυσης. Προσωποποιεί και κωδικοποιεί μαγνητικές καθώς και έξυπνες κάρτες (επαφής και επαγωγικές).


1.199,00 € (1.486,76 € με ΦΠΑ)
Περισσότερα

Ο εκτυπωτής Evolis Badgy σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε έγχρωμα αλλά και μονόχρωμα στη μία όψη μιας πλαστικής κάρτας. Εκτυπώνει λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα υψηλής ανάλυσης.

899,00 € (1.114,76 € με ΦΠΑ)
Περισσότερα

ανά σελίδα

15 Προϊόν(τα)