Δεχόμαστε μόνο τηλεφωνικές & ηλεκτρονικές παραγγελίες, οι οποίες και θα αποστέλλονται

210 28.44.831

  Καλάθι
 Αναζήτηση

Νέα

Η Sigma-Hellas έλαβε μέρος στο 1ο Συνέδριο “Reiner Marking Days” που πραγματοποιήθηκε από τις 10/05/2019 μέχρι τις 12/05/2019 στην περιοχή της λίμνης Constance στη Γερμανία.

Παρευρέθηκαν στο συνέδριο αντιπρόσωποι, της εταιρείας Reiner, από 25 χώρες όπου και αντάλλαξαν απόψεις επάνω στους φορητούς εκτυπωτές της Reiner.

Η Sigma-Hellas διακρίθηκε μεταξύ των χωρών καθώς κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη, και ο Κος Συρογιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε αντιπροσώπους άλλων χωρών για τη βαρύτητα που έχει η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών ειδικότερα όταν αναφερόμαστε σε ένα βασικό εργαλείο της δουλειά τους.

Η πολυετής συνεργασία του κου Συρογιαννόπουλου με τον κο Dorer Boris, Περιφερειακό Διευθυντή Πωλήσεων για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ανατολική, τη Βόρεια Ευρώπη και την Ασία, έχει βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη των δύο εταιριών και την καθιέρωση των προϊόντων της Reiner στην Ελληνική αγορά.

Οι καινοτόμοι εκτυπωτές χειρός της Reiner χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις για την εκτύπωση Lot number και Ημερομηνιών επάνω στις συσκευασίες των προϊόντων.

Πλέον οι Γερμανικής ποιότητας φορητοί εκτυπωτές έχουν ακόμα περισσότερες χρήσεις, με τη δυνατότητα εκτύπωσης Logo, Barcode (1D & 2D), Σειριακή Αρίθμιση κ.α.

Στο “Marking Days” έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου φορητού εκτυπωτή της Reiner, Jetstamp 1025.

Το νέο μοντέλο της Reiner έχει αυξημένες δυνατότητες σε και είναι ιδανικό για χρήση εντός και εκτός γραφείου.

Το Jetstamp 1025 λειτουργεί με 4 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ, διαθέτει εσωτερική βάση για την προστασία του μελανιού καθώς και Bluetooth για σύνδεση με υπολογιστή, αυτά τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν απόλυτα αυτόνομο για χρήση σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας.

Η αύξηση της επιφάνειας εκτύπωσης στα 25 χιλιοστά ύψος και στα 85 χιλιοστά πλάτος μπορεί να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες εκτύπωσης, καθώς τυπώνει με πολύ καλή ευκρίνεια Logo, Barcode 1D & 2D, Κείμενα, Σειριακούς αριθμούς κ.α.