Έξυπνη αναζήτηση
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
Αγαπημένα

Εγγύηση & επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή είναι ελαττωματικό το προϊόν.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από την Sigma Hellas (Β. Παπακώστα & ΣΙΑ ΟΕ), τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να μην έχει ανοιχτεί και να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ,ΤΙΜ κ.ο.κ) κατά την παράδοση.

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με τον εξής τρόπο: με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Sigma Hellas (Β. Παπακώστα & ΣΙΑ ΟΕ) αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Τέλος, η Sigma Hellas (Β. Παπακώστα & ΣΙΑ ΟΕ) διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο sigma-hellas.gr.

Menu

Settings

Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα.

Sign in